16th century : the rise of the writing master
Member area


Your username should be the email address you signed up with

Close
Skip to content
16th century : the rise of the writing master
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Joris Loeff
Joris Loeff
28 days ago

Geachte Mevrouw,
Ik hoop dat ik u een vraag mag stellen. Ik heb hulp nodig om bijgaand monogram te ontcijferen. Het staat op een 15e eeuws Vlaams schilderij, maar kan ook een 16e eeuwse toevoeging zijn. Ik zie duidelijk een J, maar is dat een o in de open ruimte of een s ? Ik hoop de geportretteerde te kunnen identificeren. Alvast vriendelijk dank,
Joris Loeff

MONOGRAM oJ-.jpg
Joris Loeff
Joris Loeff
Reply to  Sybille van Zuylen
28 days ago

Thank you very much, I will ask the person you indicated.
Sincerely,
Joris

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x